چهارشنبه 6 آبان 1405
تاریخ : چهارشنبه 22 مهر 1405
کد 21805

سمن‌ها؛ پل  ارتباطی بین مردم ودستگاههای اجرایی

سمن‌ها؛ پل  ارتباطی بین مردم ودستگاههای اجرایی
سمن‌ها؛ پل  ارتباطی بین مردم ودستگاههای اجرایی 

🔹  پروانه رضاقلیزاده در نشست بررسی اقدامات و برنامه‌های محله‌محوری در محله گلمغان اردبیل اظهار کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد باید با حضور مؤثر در محلات، ضمن شناسایی نیازها و مسائل واقعی مردم، زمینه تعامل و همکاری اهالی با دستگاه‌های اجرایی را برای حل مشکلات فراهم کنند.

وی با تأکید بر ضرورت پرهیز از ارائه وعده‌های غیرواقعی به مردم افزود: دستگاههای اجرایی وسمن ها  باید با رویکردی واقع‌بینانه و با تکیه بر ظرفیت‌های محلی، مطالبات مردم را شناسایی و در چارچوب تعامل با دستگاه‌های مسئول، برای پیگیری و رفع مسائل موجود تلاش کنند.

🔹 در این نشست، اقدامات و  مسایل اجتماعی  احصا شده  از سوی قرارگاه تحول اجتماعی  در محله گلمغان تشریح شد و مسائل و مشکلات محله در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، زیرساختی، برق و مخابرات و همچنین برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و فعالیت‌های فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه،   هریک از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط،  مسائل مطرح‌شده در حوزه‌های مختلف را بررسی و بر ضرورت همکاری، هماهنگی و پیگیری مستمر برای رفع مشکلات و پاسخ‌گویی به مطالبات اهالی محله تأکید شد.

🔹 در این نشست همچنین بر تقویت مشارکت اجتماعی، بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و پیگیری مسائل محله باهمکاری مردم وتسهیلگری دستگاههای اجرایی  تا حصول نتیجه تأکید شد تا اجرای طرح محله‌محوری به اقدامات مؤثر، هدفمند و ملموس در راستای بهبود کیفیت زندگی شهروندان منجر شود.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 22 مهر 1405
  • ساعت 12
captcha refresh